Oorsprong
In 1970 richtte Ard Veldt een banketbakkerszaak op genaamd Veldt Banket. Sindsdien hebben wij ons bewezen als specialist op het gebied van ambacht. Voor dhr. Veldt stonden kwaliteit en klantvriendelijkheid bovenaan en dit uit zich vandaag de dag nog steeds in onze organisatie.
Uit het jasje gegroeid
Waar de vraag naar onze ambachtsproducten voorheen vanuit consumenten kwam, kwam deze later ook vanuit lokale bakkerszaken. De vraag naar onze ambachtsproducten bleef groeien daarom moest de productiecapaciteit ook omhoog. Daarom is er besloten om in 1999 te verhuizen naar een grotere locatie.
Onze nieuwe productielocatie op bedrijventerrein ‘De Faktorij’ in Veenendaal is ingericht op de toenemende vraag met behoud van de ambachtelijke kwaliteit. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment verder verbreed en hebben wij ingezet op flexibele verpakkingsvormen om de wens van onze klanten te vervullen. Dit resulteerde in de flexibiliteit waarbij klanten hun eigen producten kunnen laten ontwikkelen en samenstellen in tailormade assortimenten.
Innovatieve markt
Met de recente overname van Krakend Vers hebben wij ons assortiment verder verbreed met ambachtelijke OnOats havercrackers, haverkoeken en granola. Onze productontwikkeling heeft zich vertaald in het vinden van de jongere en bewuste consument met haar havercrackers. Door de constante focus op ambacht en vers weet Krakend Vers de klant blijvend te betoveren.
Vanaf 2023 zijn Veldt Banket en Krakend Vers samen verdergegaan onder de naam Veldt Cookies & Crackers!
Meer weten? Neem contact op